Nieuwsbericht

Samenwerking Groene Collectief en Pro Gebouwadvies

Samenwerking Groene Collectief en Pro Gebouwadvies

Omdat vastgoed verduurzamen meer is dan alleen zonnepanelen plaatsen, slaan het Groene Collectief en Pro Gebouwadvies de handen ineen om bestaand vastgoed en nieuwbouw in de meest efficiënte vorm te verduurzamen en te onderhouden.

Als Groene Collectief zorgen wij voor duurzame, veilige en comfortabele gebouwen, met name via de installatietechnische onderdelen. Wij bieden o.a. energieonderzoeken, begeleiding in keuze van leveranciers, en projectmatig energiebeheer en -monitoring.

Pro Gebouwadvies is een onafhankelijk adviesbureau dat zich met name bezighoudt met de bouwkundige taken van gebouwmanagement. Pro Gebouwadvies verzorgt meerjarenonderhoudsplannen, bouw- en verduurzamingsadviezen, en projectmatige begeleiding van onderhouds- en investeringsmaatregelen.

Wat ons verbindt, is dat het Groene Collectief en Pro Gebouwadvies ervan overtuigd zijn dat verduurzamen begint met een solide (duurzaam) meerjarenonderhoudsplan, waarin  verduurzamingsmaatregelen optimaal geïntegreerd zijn.

Deze nieuwe samenwerking biedt u de optimale combinatie van bouwkundige en installatietechnische expertise. Zo worden in een vroeg stadium de juiste maatregelen geselecteerd voor het (duurzaam) meerjaren onderhoudsplan, terwijl u tegelijk op advies- en onderhoudskosten bespaart.