Nieuwsbericht

Energiebeheer voor optimale verduurzaming!

Energiebeheer voor optimale verduurzaming!

Hoe kunt u als ondernemer, schoolbestuur of woningeigenaar zeker weten dat uw pand optimaal en 100% in uw (financiële) belang verduurzaamd wordt en blijft, zonder dat u verder hier naar om hoeft te kijken?

Als antwoord op deze vraag hebben wij per doelgroep (scholen, bedrijven en woningen) voor u het ENERGIEBEHEER ontwikkeldVoor dit doel hebben wij, in nauwe samenwerking met onze partner Flexicontrol, een energiemonitoringssysteem ontworpen, waarbij wij voor u alle energiestromen in kaart brengen en kunnen beheren. Met dit unieke online monitoringsysteem wordt al het onnodige energieverbruik ontdekt, en kunnen wij eventuele energiebesparende maatregelen continu analyseren en bewaken.

 Verder biedt het energiebeheer u o.a.:

 • Juiste timing van energiebesparingsmaatregelen
  Wij adviseren u over de mogelijke te nemen energiebesparende maatregelen en adviseren u over het optimale moment voor de invoering van deze maatregelen, om zo iedere verspilling van geld, energie en middelen te voorkomen.
 • Synergie tussen alle aanwezige systemen
  Wij creëren synergie tussen bestaande  en eventuele nieuwe systemen en zorgen daarmee voor minimaal energieverbruik en een optimaal comfort.
 • Bewustwording
  Wij attenderen u op mogelijke verspilling en geven advies over het voorkomen ervan.
 • Factuurcontrole en Transparante Energiekosten
  Wij controleren uw facturen op werkelijk verbruik en corrigeren waar nodig. Ook zorgen wij voor 100% transparantie van uw energiekosten, zodat begroten voor u eenvoudig wordt.

NIEUWSGIERIG? 
Neem contact met ons op over wat Energiebeheer voor u kan betekenen: